Jobs4Recruiters is één van de labels van AT7T9 werving & selectie, het werving & selectiebureau  voor management, sales en marketing functies (HBO/WO) in de profitsector.

 “Ervaring is vooral van belang als de toekomst er hetzelfde uitziet als het verleden”

“Als je werving & selectie van personeel goed doet is persoonlijk contact essentieel onderdeel van het proces. Zowel in de nauwe samenwerking met opdrachtgevers als in het zorgvuldige traject samen met de kandidaat. Ervaring is hierin vaak een voordeel maar geen garantie, toegevoegde waarde leveren is waar het om gaat. Daarom kijken wij elke dag ook naar nieuwe mogelijkheden om onze dienstverlening te verbeteren in deze snel veranderende wereld. Wij werken in ons selectieproces met digitale ondersteuning en kijken naast onze eigen marketingactiviteiten ook naar uw employer branding en candidate journey.

Als opdrachtgever of kandidaat heeft u immers met veranderingen te maken die elkaar steeds sneller opvolgen. Vaak zijn deze bepalend voor de te maken keuzes. Dat betekent dat we niet alleen het DNA van u als opdrachtgever en/of kandidaat willen weten, maar ook samen kijken wat nog meer nodig is om de opdracht te laten slagen. Dat doen we dan ook vanzelfsprekend altijd in persoonlijke gesprekken”.

Meer weten, ga naar www.7t9.nl

AT7T9